На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Climate FieldView™ та CLAAS TELEMATICS пропонують просту модель управління даними для полегшення сільськогосподарських робіт

Climate FieldView™, флагманський продукт компанії The Climate Corporation (цифрове рішення від Байєр для сільського господарства), та CLAAS TELEMATICS відтепер поєднані за допомогою API (прикладного програмного інтерфейсу), що сприяє простому обміну даних про поле та інформації про процеси внесення добрив.

Для точного землеробства необхідні надійні потоки даних. Успішна стратегія господарства щодо захисту рослин, удобрення, посіву та збирання залежить від наявності якісних даних про урожай та структуру поля, зібраних у попередні роки. Щоб забезпечити безперебійне надання цієї цінної інформації, платформа FieldView та портал CLAAS TELEMATICS відтепер можна поєднати через API від CLAAS. Це надасть доступ до нових можливостей в області управління даними та забезпечить швидку передачу інформації між згаданими цифровими продуктами.

Можливості API

Функція «Автоматичне документування», доступна в CLAAS TELEMATICS, сприяє документуванню інформації для кожного окремого поля та кожної окремої ділянки без втручання машиніста. Таким чином це дає можливість побачити загальну картину по кожному опрацьованому полю з врахуванням індивідуальних параметрів цього поля. Окрім даних про вашу польову техніку та рівень споживання, ви можете документувати також дані про врожай та дані, зібрані датчиками NIR. Коли фермер під’єднує свій акаунт CLAAS TELEMATICS до акаунту FieldView через API від CLAAS, показники, задокументовані системою TELEMATICS, пересилаються на FieldView у вигляді повідомлень з файлами. В свою чергу, користувач може вирішити, які файли він хоче синхронізувати з акаунтом FieldView для подальшої їх обробки та доповнення польовими даними у цій системі.

Завдяки даному з’єднанню, показники урожайності та карти врожайності з комбайна CLAAS можна використовувати у FieldView для генерування карт завдань чи карт внесення добрив на наступний сезон по кожній окремій ділянці. Це допоможе фермерам максимізувати прибуток, збалансувати ризики та зекономити дорогоцінний час, збираючи і аналізуючи всі дані в одному місці.
Клієнт має з’єднати обидва своїх акаунти. Передача агрономічної інформації між FieldView та CLAAS TELEMATICS буде відбуватися лише для тих користувачів, котрі активують дану пропозицію. Фермери можуть активувати та деактивувати з’єднання між FieldView та CLAAS TELEMATICS у будь-який момент.

Про CLAAS
CLAAS - це родинний бізнес, заснований у 1913 році та є одним з провідних світових виробників сільськогосподарської техніки. Компанія, головний офіс якої знаходиться у Гарзенвінкелі, Вестфалія, є лідером ринку Європи в сегменті комбайнів. CLAAS є світовим лідером ще в одній великій групі продуктів: самохідних силосозбиральних комбайнів. Окрім цього, трактори, преси-підбирачі та машини для прибирання пасовищ від CLAAS займають одне з провідних місць у системі світових аграрних технологій. Одну з важливих частин лінійки продуктів CLAAS формують, зокрема, новітні інформаційні технології. CLAAS має у своєму штаті більше ніж 11,400 працівників по всьому світу і у 2020 році згенерувала грошовий обіг розміром 4.04 млрд євро.

CLAAS TELEMATICS є стандартною програмою на багатьох тракторах, комбайнах та силосозбиральних машинах CLAAS. З її допомогою проводиться збір та запис робочих даних техніки, проходів техніки та даних врожайності з підключеної техніки. Вся інформація передається через мобільні телефонні мережі прямо з техніки на сервер, на якому дана інформація обробляється та зберігається. Модуль «автоматичного документування» автоматично зв’язує записані дані та поле, з якого вони були отримані. Доступ до даних та їхній аналіз можливі як в реальному часі так і ретроспективно. Цей доступ можливий з комп’ютера, ноутбука чи смартфона в режимі онлайн через сайт TELEMATICS. Також можливий експорт даних до будь-якої базової програми з управління господарством. Всі користувачі TELEMATICS мають повний контроль над даними свого господарства, оскільки сільськогосподарська інформація та інформація про техніку записується та зберігається виключно за згоди користувача.

Про «Байєр»
«Байєр» - це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.
У 2020 фінансовому році група компаній «Байєр» налічувала близько 100 тис. працівників, а обсяг продажів становив 41,4 млрд євро. Витрати на дослідження та розробки - 4,9 млрд євро.
Climate FieldView це глобальна цифрова платформа, лідер галузі. Через набір простих у використанні функцій з відображення та аналізу, фермери мають єдину платформу для збору даних з кожної одиниці своєї техніки для точного землеробства, а також можливість доступу до неї будь-звідки: зі смартфону, планшету чи комп’ютера.

07.05.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.