На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Федерація роботодавців України представила українських виробників сільгосптехніки на міжнародній виставці «Canada’s Farm Show»

Найбільша в Північній Америці щорічна сільськогосподарська виставка, яка спеціалізується на сільськогосподарській продукції та обладнанні, технологіях та супутній продукції — Canada’s Farm Show — відбулась минулого тижня 18–20 червня та зібрала понад 20 тисяч відвідувачів з різних країн світу.
Український національний стенд організувала Федерація роботодавців України за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Участь взяли 12 виробників обладнання та транспортних засобів у галузі сільськогосподарського машинобудування: ТОВ «Завод Кобзаренка», ТОВ Машзавод «Техніка», ТОВ «Еверласт», ТОВ «Д Лайт», ТОВ «Олис», ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка», ТОВ «ОРІОН.ГРУП», ТДВ «Львівагромашпроект», ТОВ «ЗСМ», ТОВ «Вінмашпостач», а також — «Патрон Авто» та «Чисте поле».
Для демонстрації української техніки на іншому континенті під час виставки були створені 3D-моделі експонатів з елементами доповненої реальності та надруковані на 3D-принтері в брендових кольорах.
Завдяки цій технології виробники представили широкий спектр рішень для ефективного сільського та лісового господарства:
- зберігання продукції,
- техніка для захисту рослин та внесення добрив,
- різноманітна причіпна техніка,
- напівпричепи-цистерни,
-
спецтехніка для лісового господарства,
- насосні системи для подачі води для зрошення,
- комплексні рішення від проєктування до монтажу технологічного обладнання,
- обладнання для переробки, очищення та контролю якості зерна,
- інноваційна техніка для післязбиральної обробки зерна,
- вантажна техніка та спецтехніка автомобільного та аграрного напрямків.
Під час роботи виставки ФРУ організувала та провела зустрічі та переговори з Міністром сільського господарства Саскачевану Девідом Мерітом, Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою (період дипломатичної місії 2019–2023 рр.), віце-президентом асоціації Saskatchewan Trade & Export Partnership (STEP) Джеффом Купером, делегацією Міністерства торгівлі та розвитку експорту Саскачевану, профільними асоціаціями.
Обговорили стан та перспективи розвитку зовнішньої торгівлі, залучення інвестицій, створення спільних виробництв, організації спільних бізнес-заходів між українськими та канадськими виробничими компаніями.
Загалом, під час виставки Український національний стенд відвідали представники багатьох канадських та міжнародних компаній. Українські підприємства презентували свої напрямки діяльності та виробничі можливості, обговорювали перспективи співпраці, а також провели В2В зустрічі.

Один з учасників нашої делегації — заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС» Володимир Чеглатонєв зазначив: «Канада є великим гравцем на світовому ринку агропродукції. Тому ця країна є дуже перспективною для збуту зерноочисного та круп’яного обладнання, яке ми виробляємо. Лише цьогоріч ми запустили в Канаді крупозавод, поставили обладнання для перероблення ячменю, вівса, гороху і лінію виробництва вівсяних пластівців. Також поставляємо зерноочисні сепаратори ЛУЧ ЗСО та ПСО».

Також українська бізнес-делегація відвідала:
 Коледж сільського господарства та технологій Olds Сollege в Альберті;
 Міжнародний торговий симпозіум, організований Saskatchewan Trade and Export Partnership (STEP);
 Офіційний прийом з нагоди відкриття виставки;
 Виробничі потужності профільних канадських виробників: компаній Degelman Industries та Dutch Industries;
 Viterra — компанію із повністю інтегрованою сільськогосподарською мережею, яка об’єднує виробників і споживачів для постачання кінцевим споживачам стійких сільськогосподарських продуктів, що підлягають відстеженню та контролю якості, охоплює весь ланцюг поставок від воріт агрогосподарства до кінцевого споживача.

За даними STEP, провінція Саскачеван щорічно отримує понад 18 мільярдів доларів від експорту сільськогосподарської продукції, що становить 43% від усього експорту регіону. Тому Канада є привабливим ринком для наших виробників сільськогосподарської техніки, відкриваючи можливості для диверсифікації продажів.
Для Федерації роботодавців України це вже 13 національний стенд і 6-ий по профілю сільгоспмашинобудування, організований на топових міжнародних виставках за підтримки наших міжнародних партнерів: Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міжнародної організації праці (МОП), партнерських організацій роботодавців країн ЄС, посольств України.
На національних стендах ми представили понад 200 компаній, які забезпечують роботою більше 4000 людей. На виставках українські виробники започаткували нові В2В-контакти, знайшли нових дилерів та започаткували нові партнерські стосунки.
Довідково: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

27.06.2024


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.