На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

ДП «Укрхімтрансаміак»: «Після врегулювання тарифних питань ми готові відновити видачу аміаку через роздавальні станції магістрального аміакопроводу «Тольятті-Одеса»

Транспортувати рідкий аміак територією України аміакопроводом «Тольятті-Одеса» і відпускати його контрагентам через роздавальні станції за чинними тарифами та без врахування ділянки трубопроводу протяжністю 13 км 189 м, яку Мінекономрозвитку в 2018 р. передало ДП «Укрхімтрансаміак», було б злочином. Про це заявив директор держпідприємства Вадим Трунов у коментарі одному з ділових видань.
За словами очільника ДП «Укрхімтрансаміак», у зв’язку з застарілими тарифами, які востаннє затверджувалися ще у 2009 році, та невключенням до розрахунків тарифу на транспортування аміаку територією України вище згаданої ділянки аміакопроводу, нещодавно була не тільки призупинена видача аміаку, але і відразу піднято питання обґрунтованого збільшення відповідних тарифів на транспортування територією України.
В цілому нове керівництво «Укрхімтрансаміаку» на чолі з Вадимом Труновим пояснює призупинку видачі аміаку для потреб внутрішнього ринку таким чином.
«Наносити збитки державному підприємству ми не дозволимо. Ми рішуче відкидаємо всі корупційні схеми і прагнемо максимально відкрито працювати з вітчизняними імпортерами, надаючи їм виключно послугу транспортування і видачі рідкого аміаку», — зазначив Вадим Трунов.
Також топ-менеджер звернув особливу увагу на пріоритети роботи ДП «Укрхімтрансаміак». «Ми, як державне підприємство, не хочемо брати участь у формуванні потреби обсягів аміаку на внутрішній ринок в ручному режимі, як це практикувалося раніше. Це не наша основна специфіка діяльності і керівництво компанії не має втручатися. Пріоритет „Укрхімтрансаміаку“ — це транспортування рідкого аміаку в режимі „транзит“ від заводів-виробників до Одеського припортового заводу, звідки він постачається на світові ринки. Але, в свою чергу, ми готові задовольнити потребу всіх учасників ринку транспортування і видачі рідкого аміаку для потреб вітчизняних сільгоспспоживачів (за умови надання відповідних підтверджуючих документів і заявок на імпорт ресурсу). Після врегулювання відповідних тарифних питань ми готові відновити видачу аміаку для українських імпортерів, у тому числі — у рамках чинних договорів. Фактично тепер все залежить від оперативності Регулятора, який повинен визначити нову тарифну сітку для імпортерів аміаку на внутрішній ринок. Крім цього, можу офіційно підтвердити: за час призупинки видача аміаку не проводилася жодному з контрагентів, нові договори не укладалися. Наразі питання тарифоутворення знаходиться на стадії врегулювання», — зазначив Вадим Трунов.

10.09.2020


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.