На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Випущені нові розміри шини Alliance 585

Після виходу на ринок лише в 2019 році шини Alliance 585 вже стали бестселером і завоювали відмінну репутацію завдяки чудовій роботі і продуктивності. Ці універсальні шини з металокордним брекером демонструють однаково хороші результати на жорстких покриттях, насипному гравії і м’якому ґрунті, пропонуючи, таким чином, рішення «все в одному» для складних умов експлуатації в сферах сільського господарства, будівництва, промисловості, обслуговування муніципалітетів та навантажувально-розвантажувальних робіт. Не важливо, чи це телескопічні навантажувачі або екскаватори та компактні навантажувачі: Alliance 585 створювалися продумано для ефективної і легкої роботи. Унікальний дизайн протектора, особливо міцна конструкція та легендарна довговічність характеризують ці шини як «надійного фахівця з усіх видів складних операцій». І це ще не все — їм присвоєно індекс швидкості "B" (50 км/год).

«Ми спостерігаємо зростаючу тенденцію до використання техніки, що застосовується для виконання різноманітних комбінацій сільськогосподарських, будівельних і промислових робіт, тобто техніки, що використовується в різних умовах і для різних завдань протягом того ж самого дня чи навіть години. Для цього потрібна справді універсальна техніка, як-от телескопічні навантажувачі, та шини, які просто забезпечують ідеальну роботу за будь-яких обставин. І це саме те, для чого були розроблені шини Alliance 585», — пояснює Герріт Вінкерс, інженер з експлуатації в країнах Європи компанії «Alliance Tire Group».

Унікальний дизайн протектора

Завдяки великим і різнонаправленим ґрутозачепам протектора Alliance 585 відрізняється більшою площею контакту з поверхнею. Це забезпечує плавність ходу на жорстких покриттях і чудову стійкість і стабільність, наприклад телескопічних навантажувачів, навіть з важким вантажем при роботі на нерівних поверхнях з нахилом. Водночас більша висота протектора з оптимальним співвідношенням гуми і пустот забезпечує надійне зчеплення з покриттям, здатність до ефективного самоочищення у полі і — у цілому — велику глибину рельєфу протектора, а отже, відмінний термін служби шини з тривалим збереженням експлуатаційних характеристик.

Особливо міцна конструкція

Конструкція з металокордним брекером, армовані боковини і спеціальні компоненти — усе це слугує одній меті: ці конструктивні особливості забезпечують активний захист від проколів, порізів і пошкоджень протектора, запобігають псуванню бокової поверхні шини та забезпечують оптимальну несучу здатність. Знов-таки, усе це зводиться до чудової, довговічної і надійної роботи.

Шини Alliance 585 тепер доступні у п’яти нових розмірах 400/70R18, 400/70R20, 500/70R24, 340/80R18, 440/80R24, а також у розмірі 460/70R24, що випускався раніше.

Alliance Tire Group

Група компаній Alliance Tire Group входить до складу групи Yokohama Group. Маючи понад 60 років досвіду, Alliance Tire Group спеціалізується на проектуванні, розробці, виготовленні та виведенні на ринок шин під брендами Alliance, Galaxy та Primex для техніки, що працює в сільському та лісному господарстві, на будівництві, у промисловості й на земляних роботах.

Група ATG обслуговує клієнтів у 120 країнах на 6 континентах та пропонує повний асортимент продукції: від звичайних шин початкового рівня до широкого вибору преміальних виробів із високою доданою вартістю. Усі шини від ATG проектуються, розробляються та тестуються в її передових науково-дослідних центрах в усьому світі.

30.03.2020


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.