На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Елеватори АСТАРТИ прийняли 2.8 млн тонн збіжжя

Елеваторні комплекси АСТАРТИ активно приймають збіжжя нового врожаю. З початку збиральної кампанії-2021 підприємства вже прийняли на зберігання 215 тис. тонн пшениці та ріпаку.

Усього за попередні три маркетингові роки підприємства Компанії прийняли 2.6 млн тонн сільськогосподарських культур, у т.ч. 1.6 млн тонн кукурудзи, 642 тис. тонн пшениці, 177 тис. тонн соняшника, 159 тис. тонн сої та ін.

- Елеватори АСТАРТИ працюють з 10 культурами. Це зернові — пшениця, кукурудза, ячмінь, жито, гречка, овес та сорго. Олійні — ріпак, соняшник, та зернобобові — соя. Ми надаємо повний комплекс послуг з приймання та зберігання збіжжя, проводимо попередні аналізи по визначенню показників безпеки та ГМО на власних сертифікованих лабораторіях, — зазначив керівник департаменту елеваторного бізнесу АСТАРТИ Олексій Вєровчук.

Компанія має сучасний парк із 200 вагонів-зерновозів і маневрові локомотиви на кожному елеваторі. Це дозволяє уникати простоїв і чітко за графіком доставляти завантажені маршрути на станції відправлення. Загалом елеватори Компанії вантажать відправницькі маршрути (48–54 вагони) за добу-півтори.

- Щоб максимально пришвидшити процес приймання та відвантаження збіжжя ми впровадили низку заходів: ввели електронну ТТН, яка спростила і прискорила роботу вагарів; оптимізували маршрут руху автівок по території підприємств і, таким чином, збільшили швидкість приймання зерна з 8–10 авто на годину до 12. Процеси взяття проб, визначення якості та зважування тривають до 10 хвилин, а процес вивантаження автотранспорту — 5–6 хвилин, — додав О. Вєровчук.

В рамках розвитку партнерської екосистеми АСТАРТА на елеваторах діє програма лояльності. Компанія пропонує товаровиробникам та зернотрейдерам повний комплекс елеваторних послуг на вигідних умовах: гнучка система знижок, залежно від обсягу перевалки та терміну зберігання, нові спеціальні пропозиції та сервіси.

Для довідки
Елеваторні комплекси Компанії розташовані у Полтавській (Яреськівський, Лутовинівський, Семенівський, Скороходівський елеватори), Хмельницькій (Війтовецький, Красилівський елеватори) та Вінницькій (Хмільницький елеватор) областях.
Це 7 високотехнологічних маршрутних елеваторів із загальною потужністю одночасного зберігання понад 550 тис. тонн зерна. Кожен з елеваторів приймає 2.5–6 тис. тонн зерна на добу, відвантажує на автомобільний транспорт — до 2 тис. тонн, на залізничний транспорт — до 3 тис. тонн на добу. Потужність сушіння — 1,5–3 тис. тонн на добу.
Усі підприємства обладнані автоматизованою системою управління зерносховищами та контролем якості продукції. Механізований відбір проб і прозора система визначення якості зерна виконуються у власних сертифікованих лабораторіях, які функціонують на кожному підприємстві.

03.08.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.